Sundere version af kylling i karry

Mirakelkur til tørt hår // Produkt anbefaling

For omkring 2 måneder siden fik jeg lavet gyldne striber i mit hår og det har resulteret i lidt tørt hår. Jeg træner meget, så derfor vasker jeg også mit hår ofte, hvilket også er med til at udtørre håret. Jeg har derfor ladet der gå 3 dage imellem mine hårvaske og i stedet brugt tørshampoo, hvis det var nødvendigt. Jeg har undgået at bruge stylingsprodukter og glattejern og i stedet sat mit hår op. I stedet for at føntørre mit hår, har jeg ladet det tørre naturligt. Jeg tror at det er rigtig sundt, at give håret en pause engang imellem og jeg kan mærke en markant forskel på mit hår, efter jeg tog dette tiltag. Nu er der gået 4 uger og jeg kan virkelig se og mærke en forskel. Udover ovenstående tiltag, spiser jeg utrolig sundt og spiser omega-3 tilskud i form af fiskepiller. Jeg er længe blevet anbefalet at prøve Moroccanoil, så nu tænkte jeg, at jeg ville afprøve produktet. Jeg må indrømme at jeg troede at det var lidt hypet, men jeg er utrolig overrasket og tilfreds med produktet! Jeg købte også Moroccanoil – Restorative mask, som er en genopbyggende maske til svækket og skadet hår. Masken er lavet på en formel, som hurtigt går ind og genopbygger hår, der trænger til en intens reparation.

10387664-1358868428-826761

En fantastisk lækker olie, som fuldstændig forvandler dit hår og gør det smukt, glansfuldt og silke blødt.
Moroccanoil kan anvendes til pleje, styling og finish.
Olien indeholder fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer der giver glans samtidig med at oliens antioxidanter beskytter håret. Desuden forkorter olien føntørringstiden, hvilket skåner dit hår.
Anvendelse
 Gnid en lille mængde af olien mellem håndfladerne og massér det ind i rent fugtigt hår, både i længder og spidser.
mask
Moroccanoil Intense Hydrating Mask er en genopbyggende maske til hår, der har behov for ekstra pleje. Masken giver dit hår glans elasticitet og gør det nemmere at arbejde med.
Anvendelse
Fordel en passende mængde af produktet i håndklædetørt hår og red håret igennem med en kam. Lad masken virke i ca. 5 min. og skyl derefter masken ud. Masken kan anvedes 1-2 gange om ugen for at bibeholde elasticitet og glans.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere version af kylling i karry